0492-432013 info@brandpunt.info

DE KIKA PUBQUIZ GAAT VAN START!

Op zaterdag 1 september 2018 is de ‘KiKa-PubQuiz’, dé quizavond in Helmond en omstreken. Een sfeervolle avond waarin je het samen met familie, vrienden en/of collega’s opneemt tegen andere teams en jij en je team samen streven naar het vergaren van al jullie kennis voor het winnen van prachtige prijzen!
De taak aan jou dus om het gezelligste en meest fanatieke team samen te stellen. Je gaat niet alleen de strijd aan met je tegenstanders; indirect ga je ook de strijd aan met kinderkanker, aangezien de gehele opbrengst ten goede komt aan KiKa. KiKa (Kinderen Kankervrij) heeft als doel om het genezingspercentage van kinderen met kanker te verhogen van 75% naar 95%.

Dit omdat jaarlijks ongeveer 550 kinderen in Nederland de diagnose kanker krijgen en daar nu 1 op de 4 van overlijdt. Dit moet en kan veel beter. Met wie ga jij de strijd aan tijdens de KiKa-PubQuiz?

WAT STAAT JOU EN JE TEAM TIJDENS DE KIKA-PUBQUIZ TE WACHTEN?

De KiKa PubQuiz wordt gepresenteerd door onze quizmaster Jan Maarten van quizzing.nl en staat garant voor een paar uur fanatisme, enthousiasme en natuurlijk gezelligheid voor écht iedereen die niet vies is van (quiz)spelletjes. Onze quizmaster praat de avond aan elkaar en tackelt jullie met in totaal 64 vragen. De vragen worden gesteld met behulp van plaatjes en geluidsfragmenten en zijn voor alle duidelijkheid ook te zien op een projectiescherm. De onderwerpen zijn divers: geschiedenis, aardrijkskunde, sport, biologie, politiek, muziek, film, wiskunde, met andere woorden voor elk wat wils. Jij en je team kunnen er alvast op rekenen dat er verschillende zintuigen ingezet moeten worden om als winnaar uit de bus te komen!

En om het nog beter te maken heeft Quizzing de manier waarop een pubquiz gespeeld wordt revolutionair gewijzigd!

Na het stellen van de vraag door de quizmaster, heb je 10 seconden om te antwoorden op je smartphone of tablet en wordt direct na de timer het goede antwoord bekend gemaakt. Niet alleen een goed antwoord levert punten op, maar ook de snelste teams krijgen bonuspunten. De tussenstand wordt geprojecteerd, zodat je weet hoeveel punten je voor of achter staat.

Het team dat uiteindelijk de meeste punten heeft verzameld, mag zichzelf tot winnaar kronen en de hoofdprijs in ontvangst nemen. Daarnaast mogen de nummers 2 en 3 ook een mooie prijs in ontvangst nemen. Naast de prijzen zorgen wij ook voor versnaperingen als de ‘niet te missen’ bitterballen en borrelnootjes. Verder is de bar, tussen alle gemixte spanningen en emoties, gedurende de gehele pubquiz en de ingelaste hersen ‘breaks’ tot jullie beschikking voor een verfrissend drankje.

Share This