0492-432013 info@brandpunt.info

Een club is zoveel meer dan een club. Met de Rabo ClubSupport actie biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiele ondersteuning aan clubs en verenigingen door het hele land. Zo doet ook Brandevoort in Actie mee aan deze mogelijkheid om wat extra geld in de pot te krijgen. Een pot die hopelijk ook in 2021 weer zal bijdragen aan het mogelijk maken van verschillende activiteiten in Brandevoort.

Leden van de Rabobank kunnen zelf bepalen welke club financiele ondersteuning ontvangt. Tussen 5 en 25 oktober kunnen alle Rabobank leden hun stem uitbrengen op maar liefst 5 verschillende clubs en verenigingen uit de buurt. In november vinden de finale en uitreikingen van de Rabo ClubSupport actie plaats. Uw steun voor Stichting Brandevoort in Actie maakt al meteen een verschil, dus we roepen graag alle Rabobank leden uit Brandevoort op om de stichting ook een stem te geven.

Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid zijn van de Rabobank. Stemmen kan door in te loggen in de app of op de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Voor meer informatie: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/.

WordPress PopUp Plugin
Share This