0492-432013 info@brandpunt.info

Ontmoetingsruimte

De ontmoetingsruimte van Wijkhuis ’t BrandPunt

Grote zaal - Schutsboom

De grote zaal De Schutsboom kan gebruikt worden voor voorstellingen of bijeenkomsten voor grote groepen. Ook biedt de zaal mogelijkheden voor bijvoorbeeld danslessen of tentoonstellingen.

 

Ontmoetingsruimte

De ontmoetingsruimte van Wijkhuis ’t BrandPunt

Grote zaal - Schutsboom

De grote zaal De Schutsboom kan gebruikt worden voor voorstellingen of bijeenkomsten voor grote groepen. Ook biedt de zaal mogelijkheden voor bijvoorbeeld danslessen of tentoonstellingen.

 

Ruimtes

Het gebouw bestaat uit een aantal verschillende ruimtes die voor verschillende doeleinden geschikt zijn.

Door te klikken op een van de ruimtes hieronder krijgt u een korte impressie per ruimte.

Ook kunt u zien waarvoor ruimtes geschikt zijn en welke voorzieningen er zijn.

Begane grond

Ontmoetingsruimte

De ontmoetingsruimte is het centrum van ’t BrandPunt. U vindt hier een bar waar diverse dranken kunnen worden gekocht. Ook worden kleine hapjes en snacks gepresenteerd. U kunt in de ontmoetingsruimte gezellig aan de bar met elkaar een praatje maken. Ook kunt in één van de zitjes met elkaar rond de tafel zitten om bijvoorbeeld te kaarten, dammen een gezelschapsspel te spelen of gewoon gezellig te kletsen. Verder treft u in deze ruimte een biljart aan, een dartbord en er is een TV waarop niet alleen actuele informatie te vinden is, maar ook interessante Tv-programma’s kunnen worden bekeken.

Schutsboom

De grote zaal De Schutsboom kan gebruikt worden voor voorstellingen of bijeenkomsten voor grote groepen. Ook biedt de zaal mogelijkheden voor bijvoorbeeld danslessen of tentoonstellingen. De zaal heeft de beschikking over een podium en is volledig ingericht als theaterzaal. In de grote zaal is plaats voor circa 250 zitplaatsen, maar staand kunnen er nog meer mensen in. Deze zaal is dusdanig ingericht dat deze geschikt is voor theatervoorstellingen van hoog professioneel niveau en voorzien van moderne techniek. Maar natuurlijk voelen ook de schoolkinderen zich er thuis. De grote zaal beschikt over een ringleiding. Hiermee kunnen slechthorenden ook de diverse uitvoeringen zonder problemen beluisteren.

De Veste

De bestuurskamer is een kleine ruimte die gebruikt kan worden voor vergaderingen voor een groep tot ongeveer 10 personen. Ook is deze ruimte zeer geschikt voor een spreekuur of lessen in kleine groepen (1 a 2 personen).

1ste verdieping

Stepekolk

Deze ruimte is geschikt voor het geven van creatieve cursussen.

De Marke

De vergaderruimte is een ruimte die gebruikt kan worden voor vergaderingen en bijeenkomsten voor een groep tot ongeveer 15 personen.

2de verdieping

Lieverdonk

Deze ruimte is geschikt voor het geven van cursussen. Er zijn tevens data-aansluitingen in de ruimte aanwezig. ’t Brandpunt heeft de beschikking over een beamer en een projectiescherm. Deze ruimte is voorzien van een spiegelwand.

Beach house

Deze ruimte wordt gebruikt door 12-plus en een groep van de buitenschoolse opvang.

WordPress PopUp Plugin
Share This