0492-432013 info@brandpunt.info

Activiteiten overzicht

U vind hieronder een overzicht van de diverse activiteiten die in wijkcentrum ‘t BrandPunt plaatsvinden.

Voor meer informatie of contact klikt u op het plusje.

Activiteiten kalender

Hieronder ziet u de geplande activiteiten voor de komende 2 dagen. Voor een uitgebreider overzicht kijkt u bij onze activiteiten kalender.

Balletstudio Brandevoort

Balletstudio Brandevoort

Voortaan in het Brandpunt:
Het nieuwe cursus jaar voor Balletstudio Brandevoort start in week 36 en sluit af in week 24 van 2018.

Dagelijks vanaf 4 september
zijn er lessen in ‘t BrandPunt in de ruimte met spiegelwand, “de Lieverdonk”

Voor meer info: balletstudiobrandevoort@gmail.comBalletstudio Brandevoort is de thuisbasis voor iedereen die van dansen houdt. We geven les in danskriebels (peuters), algemene dansvorming (kleuters), klassiek ballet, modernjazz en muscial.

Tijdens de lessen staat het plezier hebben in muziek en dans centraal; we streven er naar om elk kind te laten schitteren! Op deze manier maken kinderen op een ongedwongen manier kennis met ballet en verschillende facetten van dans en kunnen ze ontdekken wat dit voor hen betekent. Naast het hebben van plezier staat kwaliteit en danstechniek hoog in het vaandel.

In de lessen:
– hebben we veel (dans)plezier!!!
– leren we de basistechniek van ballet/ dans of musical
–  ontwikkelen we coördinatie en motoriek
–  ontwikkelen we een goede lichaamshouding
–  ontwikkelen we muzikaliteit
–  ontwikkelen we creativiteit
–  ontwikkelen we expressie om ons te uiten
–  ontwikkelen we sociale aspecten (samenwerken, samen dingen bedenken en uitvoeren)

       

Biljartclub Brandevoort in actie

Biljart club brandevoort in actie

De biljartclub Brandevoort (BCB) is opgericht op 1 november 2006. De club heeft de beschikking over een wedstrijdtafel in de centrale ontvangstruimte in het Brandpunt.

Sinds de biljartclub meedoet met de stadscompetitie hebben zij de naam van de vereniging gewijzigd in:
Biljartclub Brandevoort in Actie.

Deze naam staat ook op het tenue waarmee ze spelen in de stadscompetitie. Het tenue is gedeeltelijk gesponsord is door de stichting Brandevoort in Actie. Momenteel hebben zij 35 leden.

Er wordt gespeeld op:

Middagen: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagmiddag stadscompetitie.
Avonden : Maandag, dinsdag en donderdag.

Op vrijdagmiddag is er stadscompetitie. Er wordt gespeeld in de spelsoort libre-klein, bandstoten en driebanden.
Spelers worden ingeschaald naar hun mogelijkheden. Zo heeft een ieder gelijke kansen bij het spelen van wedstrijden

Voor de maandagmiddag, maandagavond en donderdagavond zijn nog enkele leden welkom. Ook vrouwen zijn natuurlijk van harte welkom.

Interesse?

Kom gerust langs en vraag naar de mogelijkheden.
U kunt ook terecht bij Henk Claassen, Malcushoeve 7, tel. 0492-663708

Brandeleros


Brandeleros

Sambaband Brandeleros bestaat uit een heel gemêleerd gezelschap allemaal afkomstig uit de wijk Brandevoort in Helmond. De naam Brandeleros is ontstaan uit de namen Brandevoort en Brandeliers. Om het geheel een Braziliaans tintje te geven is het Brandeleros geworden! Een hele passende naam voor een heel gezellig, swingend en vooral muzikaal gezelschap!

Op donderdagavond repeteren De Brandeleros in Wijkhuis ‘t BrandPunt.

Kijk voor meer informatie op de website van De Brandeleros: www.brandeleros.nl

Bridgeclub 't BrandPunt


De bridgeclub
is opgericht op 1 februari 2007 en is na een voortvarende start uitgegroeid tot een club meer dan 120 leden. Ons “clubhuis” is wijkhuis ‘t BrandPunt, waar iedere maandagavond van 19.30 uur tot 22.45 uur gebridged wordt.

Daarna is het vaak gezellig nakletsen aan de bar. Natuurlijk staat het je vrij om direct na het bridgen naar huis te gaan, maar het tekent de gezelligheid in de club dat velen nog blijven.

We bridgen in 3 lijnen:  A , B en C. Lijnen A en B zijn voor de gevorderden en lijn C is voor iedereen die pas begonnen is. Er is na 5 avonden promotie en degradatie . De gezelligheid is in beide groepen even groot. Er wordt wel fanatiek gespeeld, maar vooral niet met het mes op tafel.

Nieuwe leden zijn nog steeds welkom, zowel mensen die al bridgen alsook beginners.

Naast de “hoofdtaak” van de club, het bridgen, worden er ook andere gezellige activiteiten georganiseerd. Zo zijn er de sfeervolle Kerst- en Paasdrives. Ook is er door een aantal leden, buiten het bestuur om, een oudejaarsfeest georganiseerd, met heel veel succes!!!

In juli wordt er een fietstocht met bridgen en een afsluitende barbecue gehouden. Kortom genoeg gezellige activiteiten waaruit blijkt dat de bridgeclub ‘t BrandPunt een gezellige, leuke club is.

Contactpersoon
Jos v/d broek       E-mail:  josvdbroek@onsbrabantnet.nl  Mobiel: 06 49394559

Crea Doe Brandevoort
Creadoebrandevoort bestaat uit creatieve mensen die het leuk vinden om van alles te maken.
Van schilderen op doek, materie schilderen, glasschilderen, pretexen ( paverpol ), kleien / keramiek , mozaïeken , enz.
Wij draaien iedere donderdagavond van 19.30 tot 21.30 ( buiten de schoolvakanties om ) en borrelen daarna vrijwillig even na.

De contributie is € 50 per half jaar incl. een consumptie per avond. ( ipv € 2,50 per keer)  loop binnen op donderdagavond in het Crealokaal, iedere donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur behalve de schoolvakanties.

Met enige ervaring inspireren, adviseren  en helpen wij elkaar, zoeken samen naar nieuwe projecten.
Er is nog plaats voor enkele personen, loop gerust eens binnen.
De leeftijdsgroep is van 16 tot 99 !

Voor meer informatie kun je terecht op de donderdagavond in ‘t BrandPunt.

DartClub Brandevoort

Wij van DC Brandevoort zijn een groep enthousiaste darters die zowel in competitieverband als ook recreatief gooien. Per 16 juni verhuizen wij van het Sportpark naar ’t Brandpunt, waar wij op vrijdagavond gaan darten. Daarnaast zullen we ook regelmatig op andere avonden een pijltje gooien en daarbij is iedereen welkom om mee te doen. Zowel de leeftijd als het niveau van gooien is bij ons erg breed. Van jong tot oud en van serieus goede spelers, tot aan gezelligheidsdarters. Voor ieder is er dus gepaste tegenstand en gezelligheid.

Omdat we graag voor het competitiegooien een extra team willen opzetten, zijn we naast nieuwe recreatieve spelers, ook op zoek naar mensen die in competitieverband willen gooien. Ook hierbij geldt: ieder niveau is welkom en competitiegooien blijkt vaak verrassend leuk en gezellig te zijn.

Heb je interesse om een avondje mee te komen gooien of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Hein Habraken via heinhabraken@gmail.com

DartClub Brandevoort gaat per medio juni verhuizen van het sportpark naar het Brandpunt.
Hier worden op dit moment voorzieningen getroffen voor 2 banen.
Op de vrijdag avond gaan ze gooien.
Ze zijn nog op zoek naar nieuwe leden om naast het eerste team nog een tweede team te formeren.

  .

Koor: Popkoor Brand new Voices

Popkoor Brand New Voices

Popkoor Brand New Voices onder leiding van dirigent Gerard de Graaf zingt iedere woensdag van 20.00 tot 22.00 in ‘t Brandpunt.

Heb je zin om mee te komen zingen? Kom dan op een woensdagavond vrijblijvend kennismaken en de sfeer proeven.

Meer informatie:
Marijke Verhoeven
Info@popkoorBrandNewVoices.nl

Koor: PopKoor Kobra

Welkom op de pagina van KoBra: het koor van Brandevoort!

KoBra zag het levenslicht in 2007 en telt bijna 40 enthousiaste leden.

De thuisbasis van KoBra is wijkhuis ‘t Brandpunt in de Veste, het hart van Brandevoort, waar we elke donderdagavond repeteren in de grote zaal. We zingen vier- tot zesstemmige koorarrangementen van popsongs en musicalnummers.Wil je meer weten over KoBra? Kijk dan verder op onze website, stuur een mailtje naar onze secretaris, of laat een berichtje achter in het gastenboek.

Of kom bij ons volgende optreden kijken en luisteren!

Naaiclub

Vond jij het als kind leuk om te naaien, haken, breien of borduren? En zou je hier eigenlijk best wel weer mee willen beginnen, maar weet je niet zo goed hoe?

Kom dan inspiratie opdoen bij onze naaiclub!.

Vanaf zaterdag 16 sept. zijn wij vanaf 9.30 uur weer te vinden in Wijkhuis ‘t  BrandPunt.

We komen 2 keer per maand bij elkaar, een keer op zaterdagochtend en een keer op dinsdagavond. Je bent van harte welkom!

Ouderen Actief; Seniorengymclub

Seniorengymclub ‘Ouderen Actief’

Bewegen zorgt voor een goede gezondheid, meer zelfstandigheid en de mogelijkheid om sociale contacten te leggen en/of te onderhouden.

Brandevoort heeft momenteel 2 gymgroepen op maandagmiddag. Van 13.00 – 14.00 uur is men actief middels bewegen.
Van 14.00- 16.00 uur is er naast bewegen ook voorlichting, bewegen met een thema en in het middengedeelte sociaal samenzijn onder het genot van een kopje koffie of thee.

De lessen bestaan uit een warming up, waar we langzaam toewerken naar de kern van de les. Speciale aandacht schenken we aan balansoefeningen om valincidenten te voorkomen. Spierversterking, uithoudingsvermogen en lenigheidsoefeningen ontbreken niet in ons programma. De lessen worden afgerond met spelvormen die voor iedereen uitvoerbaar zijn. Materialen en oefeningen zijn zo afgestemd dat iedereen op zijn of haar niveau kan deelnemen aan de lessen.

Bij de lessen van 14.00-16.00 uur bestaat naast het bewegen ook een voorlichtingsgedeelte waar de volgende onderwerpen aan bod kunnen komen: gezondheid, voeding, valpreventie, mobiliteit en verkeer, geheugen, wonen, omgaan met lichamelijke klachten, eenzaamheid,  zorg, hulpmiddelen in het dagelijks leven en onderwerpen die u als groep naar voren brengt.

De lessen zijn met name bedoeld als aanzet om te komen tot een actieve leefstijl.
Gezellig onder het genot van een drankje met elkaar bewegen, en praten over onderwerpen die ons bezig houden.

Waar: Wijkhuis ‘Het Brandpunt”Tijdstip·13.00 uur tot 16.00 uur
Cursusleider Jos Vermeulen Stichting LEV groep Doelgroep“ 65”· plussers Kosten€ 3,- per bijeenkomstMeer informatie? Neem deel aan een gratis gastles op maandagmiddag.
Ook kunt u per e-mail informatie inwinnen: jos.vermeulen@levgroep.nl

Ouder & Kindergym

Ouder en kindgym

Een momentje samen met je (klein)kind  spelen, ontdekken en onderzoeken.Tijdens de ouder en kindgym wordt de Sherborne Bewegingspedagogiek ingezet. Door middel van diverse spelletjes wordt het kind zich bewust van wat het kan met zijn lijf, als het zich bewust is van zijn kunnen zal het nog meer mogelijkheden gaan onderzoeken.

Het beleven van plezier staat voorop!

Tijdens de gym maken we, met uitzondering van dekens, geen gebruik van materialen. Samen met de kinderen gaan we onder andere wiegen, rollen, kruipen, schuiven,

Voor informatie zie www.ikenjijenwij.nl

Of mail naar info@ikenjijenwij.nl

Poweryoga

Pure Silence – ontdek the power of yoga

Wil je je goed voelen, leren je lichaam en geest te ontspannen of meer energie krijgen? Power yoga is een intensieve workout die je hierbij kan helpen.

Er zijn lessen op:
maandag 20.30 – 21.45
woensdag 19.00 – 20.15 & 20.30 – 21.45
donderdag 19.00 – 20.15

Je kunt op elk moment instromen dus meld je vrijblijvend aan voor een gratis proefles via de website:www.puresilence.nl

Rik en Kaartclub SBiA

SBIA
Rik- en Kaartclub

Brandevoort in actie rik en kaart clubZin in een vast kaartavondje per week in hét centrum van Brandevoort?

Al enkele jaren komen wekelijks trouw enkele mensen bijeen om een kaartje te leggen in het Brandpunt. Begonnen met  4 rikkers, is er nu een vaste kern van 7 mensen die te midden van andere bezoekers genieten van het kaartspel. Soms schuiven anderen spontaan aan en worden er naast  rikken ook andere kaartspellen gespeeld. Wat denk je van klaverjassen of duizenden? Het gaat om het spel, de gezelligheid, de humor en het praatje.
Heb je deze koude  maanden ook zin in de warme ontspanning  van het samenzijn?

Kom dan op woensdagavond naar het wijkcentrum ’t Brandpunt: van 20.00u – 22.30u zijn er altijd liefhebbers van het kaartspel  actief.
Toch even eerst de kat uit de boom kijken?  Dat kan ook: vanaf de bar kun je onder het genot van een drankje de sfeer proeven.

Kosten? We rikken tegen 2 eurocent per slag dus dat kan de kop niet kosten.  En verder: voor een kopje koffie of een ander drankje betaal je in ’t Brandpunt niet de hoofdprijs.

Voel je welkom, het is er goed toeven.

Voor informatie: bel of mail naar:

Erik Jager: 0492-541360 /06-13350702  e.jager@brandevoort.nu

Senioren Brandevoort

Senioren Brandevoort

1 keer per maand komen we bij elkaar in ‘t BrandPunt om 14.00 uur.

Meer tekst is aan gevraagd.

Theater Brandevoort

Theater Brandevoort Programmeert leuke en betaalbare familievoorstellingen.

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij Bart van Loon info@bartvanloon.nl www.bartvanloon.nl 06-27295508

www.theater-brandevoort.nl

Typecursus in 't BrandPunt

Leren typen met de Typetuin methode

De Typetuin is samen met de faculteit ontwikkelingspsychologie van de UvA ontwikkeld. typetuin
Hierdoor zijn onze typecursussen educatief en pedagogisch onderbouwd. Ook is de gebruikte software om te leren typen écht adaptief.

De Typetuin heeft een uitdagende leeromgeving zodat je kind gemotiveerd blijft. Je kind wordt tijdens de typecursus door een typecoach ondersteund.

Bij voldoende aanmeldingen start de compleet vernieuwde type cursus van de Typetuin.

Per 2 oktober vanaf 16.30 uur in het Brandpunt.

Voor meer informatie https://www.typetuin.nl/

Beach House

Deze ruimte huren voor jouw feest?

Neem contact op met planning@brandpunt.info

BRANDtastic

BrandTastic organiseert op 30 juni een Klapstoel Concert in de Markthal

Aanvang 19.30 tot 22.30 uur

Brandesoos Senioren Koffieochtend Brandevoort

Brandesoos Senioren Koffieochtend Brandevoort

Op woensdag v.a. 10.00 uur komen we bij elkaar in ‘t BrandPunt om een kopje koffie of thee te drinken met elkaar.

ComputerClub Brandevoort

ComputerClub Brandevoort

Op dit moment denkt de ComputerClub Brandevoort na over nieuwe activiteiten in de toekomst. Deze activiteiten moeten vooral een doelgroep van voldoende omvang aanspreken. Gedacht kan worden aan cursussen op specifieke gebieden, aan projecten in de sfeer van huisautomatisering, aan het leren programmeren op een manier die ook toegepast wordt op basisscholen, enzovoort. 

De ComputerClub Brandevoort staat open voor nieuwe inspirerende ideeën. Dus meldt u met uw idee bij:

ComputerClub Brandevoort
p/a Biezenlaan 29
5708 ZD Helmond
of bij de voorzitter Rinus van Weert, email: mjmvanweert@gmail.com

Dansgarde Brandeliers

De Dansgarde

brandeliersWij zijn de enthousiaste meiden van de dansgarde van C.V de Brandeliers.

Vanaf carnaval 2012 zijn we bijna verdubbeld, van 9 naar 17 meiden.

We bestaan uit 2 groepen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar en trainen wekelijks op de vrijdagavond in
Wijkhuis ’t BrandPunt: De oudste groep gat door tot 12.00 uur.

Voor meer informatie zie de website van Carnavalsvereniging de Brandeliers
of het secretariaat van de  C.S. de Brandeliers,   Smidsteeg 12,  5708 XL HELMOND

Het Dansduo van de C.V. de  Brandeliers

Jaleesa Damen en Birgit van Breugel hebben vorig jaar 2016 het NK gewonnen met dansen.
Het ziet er naar uit dat deze twee dames ook dit jaar 2017 het NK gaan winnen totaal moeten ze acht toernooien dansen waarvan ze er al weer zes gehad hebben.

En ook alle zes eerste geworden zijn dus nog twee te gaan 2 april is het NK in Son en Breugel dus de spanning stijgt bij de dames en wij als Brandeliers zijn dan ook super trots op deze dames.

We houden u op de hoogte.

 

Op de foto Jaleesa Damen en Birgit van Breugel
Foto: Jan Dijstelbloem

EetPunt 't

  

Activiteiten voor ouderen: Eetpunt
Deze activiteit is tijdelijk op non actief i.v.m. onderbezetting. Er is beraad of deze nog in eren hersteld kan worden.
__________________________________________________________________________________________________
Elke derde zondag van de maand wordt op zondag voor alleenstaanden en senioren gekookt.

In wijkhuis ’t Brandpunt wordt eens per mand een mooi driegangenmenu geserveerd voor alleenstaande ouderen onder de naam ’t EetPunt. De doelgroep voor deze activiteit bestaat uit alleenstaande ouderen, vanaf zo’n 65 jaar, (echt)paren die beiden boven de 80 zijn of waarvan tenminste één van beiden de mantelzorg voor de partner heeft. Eten verbindt en juist dat is wat ’t EetPunt wil bereiken. Mensen die vaak alleen zijn met elkaar in contact brengen door ze gezellig samen te laten eten.

Elke keer proberen de vrijwilligers weer een mooi menu samen te stellen met een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Daarbij zoeken ze altijd naar gerechten die men zelf niet zo gemakkelijk thuis maakt, zodat het echt een uitje is. De kosten bedragen
€ 8,50 pp. Met Kerstmis wordt traditioneel een 5-gangen menu geserveerd. De kosten daarvan bedragen € 11,=.

Bent u een alleenstaande van minimaal 65 jaar, of bent u nog wel samen maar verzorgt één van u beiden uw partner? Of bent u beiden nog gezond van lijf en leden, maar wel allebei boven de 80? Meld u dan aan bij Mary-Ann Bosman via telefoon 0492-551842, of 06-54946359. Of mail naar maryannbosman@brandevoort.nu

Dé Dé Danceballet

DéDé Danceballet is een dynamische vorm van modern ballet. Verschillende dansstijlen worden gemixed waardoor het dynamisch, fel en energiek is.

Danceballet is voor kids, teens & grown-ups. De jongste leerling is 3 en de oudste 63 jaar!

DéDé Danceballet geeft in ‘t brandpunt les op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. In totaal 12 uur les in Brandevoort!

Kijk voor meer info op www.dededanceballet.nl of bel 040 2544052.

FAFF

  

Activiteiten de mensen die graag met vrienden en familie even( goedkoop) buiten de deur willen eten

In wijkhuis ’t BrandPunt wordt eens per maand, op de laatste vrijdag van de maand een mooi gerecht gekookt en/of gebakken .

Iedere maand een ander landen thema. Elke keer proberen de vrijwilligers weer een mooi menu samen te stellen met een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Daarbij zoeken ze altijd naar gerechten die men zelf niet zo gemakkelijk thuis maakt, zodat het echt een uitje is. De kosten van het hoofdgerecht bedragen € 8,– pp. 

 Meld u dan aan bij Mary-Ann Bosman via telefoon 0492-551842, of 06-54946359. Of mail naar maryannbosman@brandevoort.nu

Movement Studios

MOVEMENT STUDIOS  bestaat uit een groep kinderen, jong volwassenen en dansdocenten die samen een passie voor dansen delen.

Het is een passie voor de creatieve, muzikale en respectvolle sfeer waarin Urban dansstijlen zoals Breakdance en Hiphop zijn ontstaan.

Het team van ervaren en betrokken dansdocenten streven er iedere les naar om die sfeer terug te laten komen in de danslessen en evenementen van Movement Studios.

logo cirkel met schaduwWil je bij ons komen dansen? Neem dan een gratis proefles!

Meld je aan via onze website www.movementstudios.nl of bel/app naar : Tim Hendriks: 06-81594352.

47,178 totaal aantal vertoningen, 10 aantal vertoningen vandaag

Koersbal

Activiteiten voor ouderen: ‘t EetPunt

Koersbal
 Elke dinsdag- en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur zal dit behendigheidsspel worden gespeeld.

Kinderatelier

Kunstkwartier met veelzijdig aanbod in Brandevoort

Vanaf september 2011 starten er bij Kunstkwartier weer allerlei leuke, veelzijdige cursussen op het gebied van beeldende kunst, dans, muziek, theater en sinds dit seizoen ook schrijven. Naast de cursussen in het hoofdgebouw aan de Kromme Steenweg biedt Kunstkwartier ook cursussen aan in Wijkhuis ‘t BrandPunt in Brandevoort.

In Wijkhuis ‘t BrandPunt worden gegeven:·

Beeldende Kunst
Op dinsdagmiddag van 15:15 – 16:30 en 16:45 – 18:00 kunnen kinderen die in groep 3 t/m 6 zitten een cursus Kinderatelier volgen in Wijkhuis ‘t BrandPunt. In de cursus gaan kinderen schilderen, tekenen, knutselen, boetseren, schetsen, beeldhouwen en collages maken als échte kunstenaars. De docent neemt iedere les iets anders mee: een spannend verhaal, een prachtige afbeelding, een gek idee of een thema, dat je fantasie prikkelt, zoals dieren, huizen, stilleven, feesten en partijen, portret en zelfs abstract tekenen·

Muziek
OP woensdagmiddag kunnen kinderen vanaf groep 4 bij Wijkhuis ’t Brandpunt terecht voor blokfluitlessen. In een muzikale ontdekkingstocht maak je kennis met de blokfluit en leer je je eerste liedjes spelen. Ook wordt er aandacht besteed aan het lezen van muzieknoten, ritme en zingen.·

Kijk voor dagen en tijden in de programmagids van het Kunstkwartier of op de website van het Kunstkwartier: www.kunst-kwartier.nl of bel 0492-542445

Kies voor het Kind
Koor Druzhba

Koor “Druzhba” zingt hoofdzakelijk volksmuziek uit Rusland en/of Oekraïene en religieuze gezangen uit de Russisch-Orthodoxe ritus. Ze repeteren iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in de grote zaal.

Het koor is 9 februari 2011 gestart en het koor is inmiddels nagenoeg op streefsterkte. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

Iedereen is van harte welkom om eens te komen luisteren.

Meer informatie is te vinden op www.druzhba.nl

Kunstkwartier cursussen

Kunstkwartier met veelzijdig aanbod in Brandevoort

Vanaf september 2012 starten er bij Kunstkwartier weer allerlei leuke, veelzijdige cursussen op het gebied van beeldende kunst, dans, muziek, theater en sinds dit seizoen ook schrijven. Naast de cursussen in het hoofdgebouw aan de Kromme Steenweg biedt Kunstkwartier ook cursussen aan in Wijkhuis ‘t BrandPunt in Brandevoort.

In Wijkhuis ‘t BrandPunt worden gegeven: 

Beeldende Kunst
Op dinsdagmiddag van 16:15 – 17:30 kunnen kinderen die in groep 3 t/m 6 zitten een cursus Kinderatelier volgen in Wijkhuis ‘t BrandPunt. In de cursus gaan kinderen schilderen, tekenen, knutselen, boetseren, schetsen, beeldhouwen en collages maken als échte kunstenaars. De docent neemt iedere les iets anders mee: een spannend verhaal, een prachtige afbeelding, een gek idee of een thema, dat je fantasie prikkelt, zoals dieren, huizen, stilleven, feesten en partijen, portret en zelfs abstract tekenen

Muziek
OP woensdagmiddag van 15:30 – 18:30 uur kunnen kinderen vanaf groep 4 bij Wijkhuis ’t Brandpunt terecht voor blokfluitlessen. In een muzikale ontdekkingstocht maak je kennis met de blokfluit en leer je je eerste liedjes spelen. Ook wordt er aandacht besteed aan het lezen van muzieknoten, ritme en zingen.

Kijk voor dagen en tijden in de programmagids van het Kunstkwartier of op de website van het Kunstkwartier: www.kunst-kwartier.nl of bel 0492-542445 of mail info@kunstkwartier.nl

Single Café


Singlecafé Brandevoort.

Singles in Brandevoort en omgeving organiseren regelmatig bijeenkomsten in ‘t BrandPunt aan de Biezenlaan 29  in Brandevoort.
In principe komen we één keer per maand op een laatste
vrijdag van de maand we bij elkaar.

Deze maand: 23 juni om 20.30 uur.
Kijk op de website of de agenda voor de juiste data.

De entree is vrij en is voor iedereen toegankelijk.

Gooi het ook in de groeps whatsapp.

Het is de bedoeling om daar dan iedereen te ontmoeten en onder ‘t genot van een drankje een gezellige avond te maken met elkaar.
Hierdoor kunnen we dan met elkaar nieuwe contacten leggen.
Beter is om gewoon even gezellig binnen te lopen.
De perfecte gelegenheid om anderen te ontmoeten; jong of al wat ouder, met of zonder kinderen.

Wil  je je ook aanmelden voor de mailinglist, zodat je per e-mail op de hoogte wordt gehouden van activiteiten.
Voor meer informatie kunt u terecht bij: Jan van der Sanden, mobiele nummer: 06 10 72 03 31.  Eventueel vast nummer 0492 278 43 63

TEVENS WIL IK VRAGEN OF IEMAND DIT EVENEMENT MEE WIL VOORTZETTEN.

Tekenen en schilderen

Vind je het ook zo leuk om 1x per week ‘n avond te tekenen en te Schilderen?
Dan ben je bij Wijkhuis ‘t BrandPunt op het juiste adres.
Wij genieten iedere Dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 van deze hobby.

Bij voldoende deelname is deskundige begeleiding aanwezig.

Loop gerust binnen om te kijken of het iets voor je is, er is nog plaats.

Je bent van harte welkom.

Elke dinsdag van 19.30 – 21.30 uur in de Crea-ruimte (Stepekolk) in ‘t BrandPunt Biezenlaan 29

Voor deelname kunt u zich wenden tot:
Louis Vrolings
0492-662914
lpcvrolings@live.nl

Webmasters

De webmasterscommissie bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers die er voor zorgen dat commisies uit Brandevoort zich op internet kunnen presenteren.

De webmasters houden hun vergaderingen en thema-avonden in ‘t BrandPunt.

Meer informatie? Kijk op: www.webmasters.brandevoort.nu

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

You have Successfully Subscribed!

Share This