0492-432013 info@brandpunt.info
Al sinds 2009 wordt jaarlijks in onze wijk de Brandevoorter van het Jaar gekozen. Helaas is in 2020 geen Brandevoorter gekozen, ten gevolge van de coronamaatregelen. Maar in 2021 gaan we weer verder met deze geweldige traditie!

Deze jaarlijkse eretitel wordt verleend aan degene(n) die zich vaak al langere tijd op bijzondere wijze heeft/hebben ingezet voor onze wijk. Belangrijk bij deze wedstrijd is dat niet het aantal stemmen geldt, maar de motivatie waarom nu juist een bepaalde persoon of groepering deze titel verdient door zijn/haar/hun inzet en bijdrage aan de wijk.

De bekendmaking van de winnaars zal traditiegetrouw plaatsvinden tijdens de nieuwjaarsreceptie in wijkhuis ’t BrandPunt op de eerste zondag van het nieuwe jaar. Dit zal ditmaal op zondag 2 januari 2022 om 15.00 uur zijn, inlooptijd vanaf 14:30 uur, en hiervoor is iedereen uiteraard van harte uitgenodigd.

Grijp nu uw kans en laat uw mening horen; u heeft vanaf 10 oktober tot 10 december 2021 om uw nominatie, met motivatie, in te sturen via secretaris@brandpunt.info.
WordPress PopUp Plugin
Share This