0492-432013 info@brandpunt.info

Na een onderbreking van 1,5 jaar gaan we weer met nieuw elan een frisse start maken met het maandelijks organiseren van het Single café Brandevoort 40plussers onder bezielende leiding van een nieuw team in Wijkhuis ‘t Brandpunt aan de Biezenlaan 29 in Brandevoort.

We doen dit onder het genot van een drankje om in een gezellige en ontspannen sfeer een laagdrempelige ontmoetingsplek te creëren voor singles specifiek gericht op 40plusser uit Brandevoort en omgeving. Deze avond biedt jou bij uitstek de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen.

De eerstvolgende avond staat gepland op vrijdag 26 november aanvang 20.30 uur.

Het singlescafé is vrij toegankelijk dus je bent van harte welkom!

Voor meer info: Ronald Zijlstra 06-23564082 of Jan van der Sanden, telefoon 06-10720331. Echter het zou nog fijner zijn om die avond gewoon even gezellig binnen te lopen. Ken je zelf nog singles die binnen deze doelgroep vallen, vertel het dan gerust verder en nodig ze ook uit!!

Dus hopelijk mogen we je ontmoeten op  vrijdag 26 november a.s.  in Wijkhuis ’t Brandpunt.

WordPress PopUp Plugin
Share This