0492-432013 info@brandpunt.info

Corona beheerst al ruim twintig maanden ons aller leven. Na eerdere versoepelingen is deze week toch weer gebleken dat hardere maatregelen nodig zijn. Door de regering zijn deze afgelopen vrijdag 26 november bekend gemaakt. Helaas hebben deze maatregelen ook gevolgen voor wijkhuis ’t BrandPunt. Navolgend de maatregelen zoals deze gelden voor wijkhuis ’t BrandPunt:

  • Vanaf zondag 28 november sluit het wijkhuis voor alle activiteiten om 17.00 uur
  • Toegang tot het wijkhuis voor iedereen vanaf 13 jaar uitsluitend met geldige QR-code i.c.m. een geldige ID.
  • In het wijkhuis geldt verplichte afstand van 1,5 meter
  • Een vaste zitplaats is verplicht
  • Iedereen draagt verplicht een mondkapje bij alle verplaatsingen. Dit geldt ook voor kinderen vanaf groep 6 van de basisschool
  • Het mondkapje mag af bij de uitvoering van een activiteit en als men zit

Verder heeft het bestuur besloten dat het wijkhuis geheel zal sluiten vanaf zondag 19 december 2021 tot en met zaterdag 1 januari 2022. Voorop gesteld dat de dan geldende maatregelen het toestaan, zal het wijkhuis weer openen op zondag 2 januari 2022 met de nieuwjaarsreceptie vanaf 14.30 uur.

Ook het bestuur vindt dit allemaal niet leuk. Maar helaas zijn deze maatregelen nodig om met elkaar het vervelende virus zo snel mogelijk te bedwingen. Het bestuur vraagt jullie allemaal hieraan mee te werken en jullie eigen achterban (leden etc.) op de hoogte te stellen van de maatregelen in het wijkhuis. Ga asjeblieft niet in discussie met de medewerkers of vrijwilligers. Als je wilt discussiëren doe het dan met één van de bestuurders.

Het bestuur hoopt dat we snel weer terug naar normaal kunnen. Tot die tijd geldt: pas op elkaar en blijf gezond!

Share This